Maar het is niet altijd eenvoudig om (weer) contact te maken met wat je eigenlijk zoekt in je werk, waar je goed in bent en waar je graag je energie in wil steken. Het kan best zijn dat het nooit eerder nodig is geweest om daar zo bewust bij stil te staan omdat alles min of meer vanzelf ging.

Met begeleiding is het vaak gemakkelijker èn plezieriger om je loopbaan opnieuw richting te geven, zodat je weer met energie en vertrouwen op weg kan.


LOOPBAANTRAJECT

Elk loopbaantraject begint met een vrijblijvend intake gesprek. Daarin bekijken we:

  • Wat precies je loopbaanvraag is
  • Hoeveel gesprekken nodig zijn om daarop een bevredigend antwoord te vinden
  • Of we een goede basis hebben om samen te werken
  • Welke vragen je verder nog hebt.

Na afloop van het intakegesprek kun je alles wat aan de orde is gekomen een paar dagen laten bezinken. Indien je graag aan de slag wilt, neem je contact op en kunnen we meteen een afspraak maken voor het eerste gesprek.

Doorgaans zijn 4 tot 6 gesprekken van 1,5 uur voldoende om opnieuw inzicht te verwerven in je kwaliteiten, drijfveren en mogelijkheden. Ook tekenen zich dan meestal al één of meerdere richtingen af waarin je je verder kunt oriënteren.

Als je ook graag begeleiding wilt bij het vergroten van je netwerk, onderzoek van de arbeidsmarkt en solliciteren, zijn doorgaans extra gesprekken nodig. terug
 
© 2010 Tanya de Wit