INDIVIDUELE BEGELEIDING

Veel voorkomende klachten bij chronische stress zijn dat mensen niet goed meer kunnen beslissen en prioriteiten kunnen stellen. Er treedt blikvernauwing op en men valt terug op de automatische piloot en overlevingsgedrag. Dat maakt het vaak extra lastig om leefregels te implementeren die goed helpen om het stressniveau omlaag te brengen. Dit gaat gemakkelijker en sneller onder begeleiding.

Individuele begeleiding kan ingezet worden ter preventie van en bij de re-integratie na verzuim door overspanning of burnout. Vaak lukt het mensen na 3 á 4 consulten al om de belangrijkste klachten aanzienlijk te verminderen en hun stress management te verbeteren.


INTAKEGESPREK EN OFFERTE

U kunt een werknemer met stressklachten of burnout aanmelden voor een vrijblijvend intakegesprek. Dit gesprek kan meestal binnen een week na aanmelding al plaats vinden.

Naar aanleiding van het intakegesprek ontvangt u een offerte met een voorstel voor een te volgen traject: aantal gesprekken, duur (bij benadering) en kosten. Indien u akkoord gaat met het voorstel, stuurt u de offerte ondertekend terug en kunnen de gesprekken met de werknemer direct beginnen.

Desgewenst wordt u tijdens het begeleidingstraject op de hoogte gehouden van de voortgang door rapportages. Ook wordt er zo nodig contact opgenomen en onderhouden met de bedrijfsarts. Dit gaat altijd in overleg met de werknemer. terug
 
© 2010 Tanya de Wit